TOP TEN TUESDAY | oleks kinkekaart, oleks ka raamat riiulis

Sel nädalal on Top Ten Tuesday teemaks soovinimekiri raamatutest, mille koheselt omale soetaksid, kui vaid keegi sulle selleks kinkekaardi ulataks. Kümme on muidugi üsna tagasihoidlik arv, sest mu tegelik soovinimekiri ületad seda kordades, aga pärast pikka-pikka kaalumist sai lõpuks valik tehtud.


Top Ten Tuesday näol on tegemist iganädalase raamatumeemiga, mida aastaid vedasid usinad raamatusõbrad blogis The Broke and the Bookish, kuid nüüd hoiab traditsiooni elus That Artsy Reader Girl. Siin blogis on suhtumine arvu kümme üpris vaba, teisipäev võib nädalas liikuda ning regulaarse kaaslöömisega esineb natukene raskusi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s