TOP TEN TUESDAY | 10 raamatut jõuluvana kingikotti

(cc) pexels

Nüüd, kus jõuludeni on jäänud loetud päevad, on viimane aeg rääkida sellest, mida mulle meeldiks kingipakkidest leida. Ehkki Prisma arvab, et küünlad, sokid ja raamatud on nõmedad kingitused, oleks mul väga hea meel neid pakist leida. Eriti soositud on mõistagi raamatud. Näiteks midagi järgnevatest. 


Top Ten Tuesday näol on tegemist iganädalase raamatumeemiga, mida juba aastaid veavad usinad raamatusõbrad blogis The Broke and the Bookish. Siin blogis on suhtumine arvu 10 üpris vaba ja regulaarse kaaslöömisega natukene raskusi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s